Expertiză de talie mondială,
acum disponibilă și pentru echipa ta

Standardul pentru Consultanța de Afaceri in România, ridicat la nivelul următor

Incepe Acum

Amestecul ideal pentru succesul tău

Consultanții noștri sunt absolvenți de universități de top la nivel global, între care Stanford University și Wharton Business School. 

Echipa noastră oferă avantajul unic de a avea o vastă experiență de management la corporații care sunt lideri mondiali în industria consultanței de afaceri.
Inovația neobosită și energia creativă sunt ingredientele-cheie care permit echipei noastre să transforme ideile inteligente în produse și servicii de valoare cu o calitate premium.
 

Cea mai bună experiență de învățare

Fiecare sesiune este plină de noi strategii, sfaturi și acces la vasta noastra rețea de resurse pentru a vă asigura că aveți la dispoziție tot ce vă trebuie pentru success sustenabil. Iar partea cea mai bună este că serviciile sunt complet personalizabile pentru a-ți oferi cea mai bună experiență cu o valoare adăugată incomparabilă!

Incepe Acum

Recunoscuti de:

O echipă de talie mondială disponibilă pentru succesul tău

Țintește sus

Vă oferim îndrumare de specialitate în orice domeniu, de la optimizarea afacerii actuale, la elaborarea unui plan de afaceri, la obținerea de capital, ajutând o companie să devină publică și multe altele. Echipa MBAcademy este disponibilă pentru angajamente de consultanță pe termen scurt și lung.

Procese care funcționează

De unde stim că funcționează? Pentru ca am contribuit semnificativ la implementarea lor la cele mai mari companii din lume, lideri in Fortune 500. Si dacă am reusit sa facem asta la corporatii gigant, cu multe bariere de implementare, avem încredere deplină că putem sa ajutăm și afacerea ta să fie agilă și eficientă, ca sa atingi cote ridicate de succes.

Calea succesului e mai aproape cu expertiza de partea ta

Incepe Acum