Servicii & Soluții

CONSULTANTA

Definim și răspundem cele mai strategice intrebări pe tema dezvoltării profitabilității. Pentru tine, pentru compania ta, succesul masiv este acum accesibil.

Incepe Acum
In-House Sales Training

Cum adresezi provocările?

Un model operațional inovativ este vital pentru succesul unei organizații. Aceasta include procesele și funcțiile, infrastructura și echipamentele fizice, precum și capabilitățile și capacitatea oamenilor.
Reducerea complexității are ca scop eliminarea proceselor inutil de complexe care împiedică schimbarea sau cresc costurile. Reducerea complexității in un mod inovativ obligă să regândiți produsele și procesele din punctul de vedere al clientului.

Inovarea joacă un rol esențial în introducerea de noutăți în liniile de produse sau procesele existente, ceea ce duce la creșterea cotei de piață, a veniturilor și a satisfacției clienților. Te ajutăm să o navighezi in mod eficient.

Adaptări Inteligente

Pentru maximizarea angajamentului clientilor și

productivității angajaților

Strategie

Stabilirea directiei, alinierea acesteia la scopul vostru și evaluarea capacităților și a căii de creare a valorii oferite.

Design Organizațional

Metodologii extrem de participative, combinate cu date și analize, pentru a proiecta și consolida modele organizaționale.

Implementare

Asistență in punerea în aplicare a unor modele de operare agile și responsabile cu ajutorul unor procese transformative.

Inteligență prin Date

Vizibilitate sporită prin multiple acțiuni, pentru a începe să derivați o valoare mai mare din date.

Traffic

Inovație Accelerată

Crearea de procese care să faciliteze asumarea de riscuri într-o cultură a autonomiei și a experimentării.

Sales Chart

28%

crestere EBITDA

Media clienților care au implementat noi strategii si procese agile

50+

Industrii

Expertiza consultanților nostri se extinde in o gamă largă de domenii

120+

Clienți Fortune500

Consultanți cu experiență la cele mai de succes companii globale

Să Trecem la Treabă

Combinăm o expertiză profundă în domeniu, cu studii avansate, la cel mai inalt nivel global, si cu capabilitați unice de analiză și abordări centrate pe profitabilitate.

Toate acestea, pentru a ne ajuta clienții să își modeleze strategiile de afaceri care să maximizeze creșterea.

“Consultantul nostru a jucat un rol esențial in a ne ajuta să eficientizăm procesele de marketing și dezvoltare strategică, permițându-ne să deschidem o nouă locație mult mai devreme decat anticipasem.”

Tudor Mircea

CEO PhysioMedica