Testimoniale

Clienți reali cu probleme reale, ajutați de experții noștri in a le rezolva, depăși și prospera afacerile lor

“Puterea ta de motivare ne-a ajutat să ne formăm identitatea ca o companie și ne-a dat puterea de a realiza și de a FACE tot ceea ce ne dorim. Eu am învățat mai multe din cursurile voastre decât am învățat vreodată la școală sau oriunde altundeva.”

“Am devenit pentru prima dată un fan când am citit uimitorul dumneavoastră articol despre puterea disciplinei in dezvoltarea carierei.”

“Chiar și cele mai bune tehnici, în cele mai bune mâini, au tendința de a se învechi peste ani de utilizare. A da o viață nouă unor concepte fără vârstă este o artă, una pe care o stăpânești cu adevărat.”

“Sunt un mare fan al dumneavoastră și al contribuțiilor dumneavoastră în domeniul dezvoltării personale in Romania.”

“Daniel a inspirat atât de mulți să își urmeze visele și să rupă constrângerile îndoielii de sine. Îi încurajez pe toți cei interesați să își extindă și să își dezvolte abilitățile să învețe de la acest maestru și să își deschidă mintea la vorbele lui bune.”

“Ideile dumneavoastră inspirate mi-au arătat cum să am succes în ciuda obstacolelor din cale. Am realizat lucruri pe care nu le credeam posibile – cu o relativă ușurință!”

” Îi atribui lui Teo realizările mele foarte norocoase de a fi un producător de top și de a câștiga bani la toate companiile la care am fost angajat.”

“Nu am întâlnit niciodată pe cineva care să fie atât de bine citit ca si instructorul cursului. Capacitatea sa de a vorbi despre atât de multe subiecte diferite este de neegalat.”

“Sunteți cu adevărat o sursă de inspirație și mă face să mă străduiesc să realizez mereu mai mult, rămânând în același timp în echilibru.”

“Acest curs m-a ajutat în viața mea personală, familială, spirituală și de afaceri.”

” “Vânzările mele au crescut cu 50% in doar 3 luni… managerul meu este foarte mulțumit… atribui acest lucru conceptelor specifice pe care le-am învățat în cursul dumneavoastră de Psihologia vânzării.”

“Permiteți-mi să vă împărtășesc câteva comentarii despre prezentarea dvs. în urma evaluărilor: “Foarte motivațional!”; “Unul dintre cele mai bune pe care le-am auzit vreodată!”

Si inca cateva: “A oferit câteva idei foarte provocatoare.”; “Părea foarte practic în orice situatie de muncă.”; “Foarte pozitiv și optimist.”

“Vă mulțumim pentru seminarul extrem de inspirațional. Oamenii noștri de vânzări au plecat de la prezentarea dvs. “la înălțime” și, de atunci, au transpus în vânzări inspirațiile dvs. extraordinare și conținutul material.”

“Ca urmare a pasilor si proceselor din training, lunile aprilie și mai au fost cele mai mari două luni de vânzări din istoria noastră. Am depășit cu 18% față de anul trecut și cu 78% față de proiecții.”

“”Succesul personal și MBAcademy sunt sinonime. Nimeni pe care îl cunosc nu te poate învăța mai mult despre cum să realizezi și să reușești.”

“Instructorul expune cazul în mod clar și apoi îl dovedește în propria sa viață remarcabilă. Dacă el o recomandă, fă-o. El știe despre ce vorbește. ”

“Am fost extrem de mulțumiți de prezentarea pentru echipa noastră de vânzări. Timpul pe care l-a investit înainte de eveniment l-a ajutat în mod clar să înțeleagă mai bine mediul nostru actual și nevoile noastre, ceea ce a dus la un mesaj foarte personalizat pentru echipă.

“Pasiunea și experiența sa în domeniul vânzărilor i-au facilitat foarte mult relaționarea cu publicul, iar simțul său al umorului și abilitatea de a spune o poveste grozavă au făcut ca prezentarea să fie nu doar informativă și valoroasă, ci și distractivă!”

“Am văzut mulți vorbitori motivaționali și niciunul nu se compară cu Daniel. Seminarul său mi-a captat atenția, a fost relevant pentru viața mea profesională și personală și mi-a oferit tehnici pe care le-am putut pune în aplicare imediat ce m-am întors la birou.”

“M-am înscris pe site pentru cursurile care continuă să mă motiveze și să mă țină concentrată asupra obiectivului meu – să fiu cea mai bună și mai productivă persoană pe care o pot fi la locul de muncă și acasă.”

“Eu și soția mea participăm la programele MBAcademy de câteva luni. Nici nu vă pot spune cât de mult ne-a influențat modul de gândire și atitudinea, iar acest lucru începe deja să aibă un mare impact în viața noastră.”

“Aș recomanda cu tărie aceste programe pentru oricine care este entuziasmat în ceea ce privește schimbarea! ”

“Daniel este maestrul în prezentarea unor principii puternice cu o simplitate eficientă. Mi-a fost un antrenor și, datorită lui, acum îmi construiesc compania și îmi trăiesc visele.”

“Vă mulțumesc pentru angajamentul dumneavoastră de a-i ajuta pe alții să realizeze și să creadă! ”

Calea Succesului la îndemână

Contactează-ne acum și incepe călătoria ta spre nivelul următor de succes. Vei afla exact cum te pot avantaja programele noastre și cum pot ajuta și echipa ta să începeti să trăiți viața pe care ați imaginat-o întotdeauna.